Кaква боја е велигденското јајце на Белко? 🐰❤️

Драги наши пријатели, изненадувањата од Дворот на зајакот Белко не застануваат тука 🐰❤️

Белко 🐰 подготви едно доста интересно прашање кое треба да го одговорат НАЈБРЗИТЕ пет пријатели на Capitol Mall & Residence

На 20ти Април, од 11 часот Белко ќе ги додели наградите во неговиот двор кој се наоѓа на првиот кат во Капитол мол. ☺️❤️

Што треба да направите? 

Одговорете точно на нашето наградно прашање во коментар на сликата и споделете ја истата на вашиот профил, а Белко 🐰 ќе ги објави добитниците во петок во 21 часот. 🐰❤️🌼

Дворот не Белко е подготвен за незаборавна забава со нашите Детски фестивал Поточиња, Просветно дело и Studio BREAK A LEG 

Бидете брзи и освојте си награда!

Чук чук Белко 🐰❤️


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609