Капитол мол прераснува во ГОЛЕМО МЕСТО СО СРЦЕ

Capitol Mall & Residence & СОС Детско село Македонија ви се заблагодарува на сите присутни на вчерашната манифестација по повод Денот на семејството-15 мај. Со оваа ХУМАНА акција, Капитол мол прераснува во големо Место со срце. 🥰
Голема благодарност до Просветно дело & Kids Park & 4Bowling за поддршката и учеството во оваа акција. 
Капитол мол, месец мај го прогласува за месец на семејството, хуманоста и насмевките. Касичките за донации до 31ви мај ќе бидат во локалите низ Капитол мол (KOTON Capitol MallDoca Bags + AccessoriesКЛИМИ.мк#просветнодело#кидспаркFRESH – Сервис за перење и пеглањеTop Shop МакедонијаB-WatchAvto peralna TarunoOffice Plus & Sara Fashion
Нека бидат милион нови насмевки, нека биде љубов и нека цути радост. 😍
Сакајте се и споделувајте насмевки 😃😃😃

Ваш, Капитол мол ❤️❤️❤️

_
#capitol #mall #love #happiness #humanity #sosdetskoselo#cardioshopping #365dayslove #familyday


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339