Капитол мол се грижи за вашето здравје и безбедност


Почитувани потрошувачи, посетители и драги пријатели,
Capitol Mall & Residence се грижи за вашето здравје и безбедност во молот, преку секојдневно дезинфицирање на површината. Ве замолуваме да се грижите за вашето здравје, како и за здравјето на луѓето околу вас.
Јавното здравје е нашата #Најголема одговорност!
Од нас зависи! Почитувајте ги мерки на Влада на Република Северна МакедонијаМинистерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë и World Health Organization (WHO)
Заштитете се од Корона вирусот!
Т.Ц. Капитол мол