KARPISIMA #BOHEMIAN ❤️

KARPISIMA #BOHEMIAN ❤️За дамите кои секогаш знаат што сакаат во животот.Повелете на приземје во Karpis во Capitol Mall…

Posted by Capitol Mall & Residence on Thursday, December 6, 2018