Кажи ми нешто слатко! Денови на македонски мед во Capitol Mall

#КАЖИМИНЕШТОСЛАТКО 🍯
Денови на македонскиот мед, од 12ти до 14ти октомври во Capitol Mall & Residence!

Ценети медољубци, #CapitolMall и Пчеларското Здружение Матица од Скопје Ве покануваат на Деновите на македонскиот мед токму во населба Аеродром, во најубавиот мол во градот.
Одлична прилика да набавите природен мед, матична млеч, полен, прополис и останати здрави комбинации од реномирани пчеларски производители.

🐝BEE-дете во Capitol Mall и дегустирајте природни слатки намирници од #МедниотБар на Пчеларското Здружение МАТИЦА Скопје – здружение кое постои од 1953 година!

Ги очекуваме сите заинтересирани посетители од 12. – 14.10.2018 (петок – недела), од 10:00 до 22:00 часот, во текот на сите три дена!

Capitol Mall – Твој мол,…твое место!

#honey #daysofmacedonianhoney #деновинамакедонскимед#македонскимед #мед #Македонија #македонскипроизводи#меденизадоволства #кажимивокапитолмол #аеродром #weekend #fun#health #healthyhoney #здравје #maticnamlec #propolis #bee

EVENT info: https://www.facebook.com/events/154904918792595/