Кажи ми со танц! Денови на танцување во Capitol Mall

За прв пат – Денови на танцување во Capitol Mall & Residence!
💃 КАЖИ МИ СО ТАНЦ! 🕺
Овој викенд, од 6ти до 7ми октомври од 🕛 – 🕓, на I кат во #CapitolMall, на подиумот ве очекува несекојдневна и тацувачка програма со танцови студија од населба Аеродром!

Танцови настапи, отворени едукативни часови по танцување, работилници, пишување поеми за танцувањето со Ксенија Николова, Вера Калин, Јован Илиески и Наим Илјази, информации за уписи.

⚠️🛍️❗Со приложување на секоја фискална сметка над 500 денари направена во Капитол Мол единствено или на 6ти или на 7ми октомври, кај нашата хип-хоп девојка на промотивниот пулт, секој ќе може да добие промотивен ваучер од -50% за одредени танци во танцовите студија – учесници на овој настан, кој се одржува за прв пат во молот!

📅 06.10.2018 – САБОТА е ден за балет!
I КАТ – 12:00 – 16:00 ч.
– 12:00 ч. Baletsko studio Diadema
— балетски-танцов настап во неколку точки
– 12:30 – 13:00 Сонце Едукативен Центар
— танцов настап во неколку точки
— отворен час за танцување
– 14:00 – 16:00 ч. AQUA DANCE CLUB
— танцов настап за модерен балет
— отворен час за танцување

📅 07.10.2018 – НЕДЕЛА е ден за хип-хоп!
I КАТ – 12:00 – 16:00 ч.
– 12:30 – 13:00 ч. Сонце Едукативен Центар
— хип-хоп танцови точки
— отворен час за танцување
– 13:00 ч. Studio BREAK A LEG
— хип-хоп работилници со Break a leg
– 15:00 ч. AQUA DANCE CLUB
— хип-хоп танцови точки
— отворен час за танцување
* пишување поезија и проза за танцувањето и другарување со поетите и авторите Ksenija NikolovaVera KalinnЈован Илиески и Naim Iljazi Pari!

#кажимисотанц

EVENT info: https://www.facebook.com/events/668684176850150/