#кажиминештокорисно – 05.11. LOVE YOUR RED HAIR DAY во dm!

#КАЖИМИНЕШТОКОРИСНО
5ти ноември – ден посветен на храбрите црвенокоси! Денес е LOVE YOUR RED HAIR DAY! 👩‍🦰 ❤️💇‍♀️
Црвенокосите жени имаат дури #4пати поголеми шанси да бидат лидери! Жените со црвена коса се препознатливи по својата голема самодоверба и поголемо самовреднување. Ние мислиме дека е време за промена! 😃 Повелете на | кат во dm drogerie markt Makedonija во Capitol Mall & Residence и одберете ја својата омилена црвена нијанса за коса! А оние кои се веќе црвенокоси: 👍!#capitolmall #LoveYourRedHairDay #redhair #women #red #color #powerofred #dye #dyeyourhair #dm #dmmakedonija #haircare #hair #womenleaders #femaleboss

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2043320299057742/