#кажиминештокорисно 8.11. Ден на #КАПУЧИНОТО!

#кажиминештокорисно
Кафето го намалува ризикот од појава на дијабетес и срцеви заболувања! Како да ни требаше повеќе причини да го сакаме најубавиот напиток на светот.😍
8ми ноември е Ден на #КАПУЧИНОТО! Вкусете ги вкусните кафе ароми во Capitol Mall & Residence во DejaVu Capitol Mall или во Аеродром Бар или во Pizza Hot. По секој завршен шопинг неминовна е добра кафе пауза.#capitolmall #CappucinoDay #coffeetime #shopping #relax #healthy #enjoylife #mall

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2047907568599015/