#кажиминештокорисно STRESS AWARENЕSS DAY!

#кажиминештокорисно
Денес е STRESS AWARENЕSS DAY!
Нашиот совет e: Дојдете во Capitol Mall & Residence и ставете #пауза на секојдневниот стрес со една #шопинг сесија. Дури и само една нова купена работа креира #позитивно чувство, без разлика дали е наменета за себе или за некој друг. 💆🛍️
Ве очекуваме!#capitolmall #stressawarenessday #reducestress #stress #shopping #healthydose #healthyshopping #healthy #lifestyle #positive #vibes