#кажимиштоенега – крокодилската #кожа е непробојна

Да ги прошириме заедно хоризонтите и знаењето!
Време е за малку несекојдневни факти:
Дали знаевте дека крокодилската #кожа е непробојна⁉️🐊
#кажимиштоенега #интересно #capitolmall #facts #crocodile #skin #strong #expandyourknowledge

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2047926898597082/