#КАЖNDИСЛЕХИЈА: Како да се препознае дислексијата? via eMagazin.mk

Како да се препознае дислексијата🤔💭
Повеќе на emagazin.mk https://goo.gl/577UmA
🌷🔠📚
Share, re-post, објави, тагни. Било каква поддршка, значи многу. Придружи ни се да ја подигнеме заедно свеста за дислексијата! И ти #КАЖNDИСЛЕХИЈА, бидејќи секое лице со дислексија е нормално лице.
#НИШТОСТРАШНО – потребно е само многу разбирање, прифаќање и поддршка.
Capitol Mall и Здружение за дислексија Ајнштајн се во октомвриска мисија за зголемување на свеста за дислексијата во општеството.#КажиДислексија #ЈасЗнамШтоеДислексија #ајнштајн #capitolmall#dyslexia #дислексија #ништострашно #dyslexiaawareness