Kids Park го прослави својот 4. роденден!

Овој месец, игротеката во нашиот трговски центар Kids Park го прослави својот 4. роденден!

Ви претставуваме галерија на слики од најголемата и највеселата роденденска маскенбал забава. Насмевки, радост, искрена и спонтана детска игра, хармонија од звуци и бои, топлина и детски џагор и песна.

А доколку и вие сакате вашите малечки да поминат незаборавен роденден, резервирајте го Вашиот термин на 071 305 976.