Кидс Парк – шарено, весело и посебно доживување!

За роденденот на Вашето дете подарете му вистинска “џунгла” од играчки: balloon house, hamster cage, rotating mini bar, rotating palm tree, pencil swing, goal counter, turning house, inflatable boat and bouncer,mega soft play, senzory piano и многу други детски реквизити со кои што можат да се постигнуваат различни ефекти и дечињата вистински да уживаат воденовите кои најмногу ги сакаат и цела година ги очекуваат.

Уникатно креиран простор со високи стандарди за хигиена и безбедност за прослава на роденден со капацитет од 80 деца.
Единствени детски реквизити за проактивна анимација и специфично и незаборавно доживување на најпосебниот ден на секое дете.
Пријатна атмосфера, климатизиран простор во делот за возрасни со капацитет од 80 луѓе.
Високо професионален тим на вработени, посебно за децата – исклучиво со педагошка позадина, и посебен угостителски персонал за возрасните.

Овозможете му на Вашето дете магичен роденден и дозволете тимот на Kids Park да се погрижи истиот да биде запаметен како убаво и позитивно искуство 🙂