#ќелетаатпуканки – Подготви се како што треба за ДОМАШНО КИНО!

#КАЖИМИНЕШТОКОРИСНО
„- Кој кажал не на домашно кино?! Никој!“ 😃
Подготви се како што треба за Horror Movie Night!
📺🎃👻🦇🎞️🍿🥤#ќелетаатпуканки
Знаеме, денес е #Halloween, НО зошто било која вечер да не биде вечер за филмови?! #everynightismovienight
Јави се на сите во друштвото и одбери датум и час – за другото тука е Capitol Mall & Residence!
Пуканки, грицки и освежување од Ramstore маркетот, удобна облека или пижами од Sara Fashion, или Lisca, или LC Waikiki Capitol Mall, или KOTON Capitol Mall, или TOM TAILOR, или Sport Vision Macedonia, или Globay Macedonia, удобна прекривка од LCW Home, удобна позиција и комфорни аксесоари од Нефа Мебел или Top Shop Македонија, пријатна температура со помош на КЛИМИ.мк, ТВ и аудио опрема од SETEC, se od tehnika, колекцијата од омилени филмови дома е 100% веќе обезбедена…и најважното – собери #ХРАБРОСТ за дома пред малите екрани!#CapitolMall #horrormovienight #movies #getready #scary #friendsathome #пријатели #друштво #филмови #mall #Скопје #Аеродром