Купувај безбедно во Капитол мол!

Да се заштитиме себеси и другите!
Да носиме маска и да одржуваме дистанца!

Капитол мол во месец јуни, со кампања за безбедно купување во трговскиот центар.

Да се придржуваме до правилата за заштита од Ковид-19 вирусот, да носиме маска во молот, да одржуваме дистанца и дезинфекција на рацете. Ние можеме да го направиме нашето #КупувањеБезбедно, но и купувањето на другите луѓе.
#КупувајБезбедно во Capitol Mall & Residence 🌹


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609