Латино звуци со DJ Puci оваа сабота во Campione Caffe

Campione Caffe ве кани оваа сабота на латино забава со DJ Puci. Ви ветуваат супер атмосфера, одлична музика, позитивна енергија и многу многу танцување 🙂
Mojito, Margarita, Sex on the beach КАКО И СИТЕ ДРУГИ КОКТЕЛИ НА ПРОМОТИВНА ЦЕНА СО ПОПУСТ ОД 30%
Промоција која ќе трае цела вечер Ballantine’s 100ден.

HAPPY HOUR 22:30-23:30 – 3 Chocolate Tequila – 100 ден.

Соберете го друштвото и обезбедете го Вашето место на 070/266-648 & 071/604-605.