Lego Builder Championship Finale во Капитол Мол 09.12

Почитувани другарчиња!
Со задоволство Ви го најавуваме финалниот LEGO BUILDER CHAMPIONSHIP, последниот од низата натпревари предвидени за оваа година.

Lego Club Macedonia ги повикуваат сите MINI LEGO BUILDER и LEGO BUILDER финалисти на 09.12.2017г. од 12 часот на финалниот LEGO BUILDER CHAMPIONSHIP во нашиот трговски центар.
Финалистите ке бидат поделени во две групи, од 5 до 7 години и од 8 до 10 години.
Ке им биде претставена модел Lego фигура која ке треба да ја изработат за најкраток временски период. Времето на изработка на фигурата е ограничено 10 минути.
Финалистите ке се натпреваруваат за титула Mini Lego Builder и Lego Builder.
За наградите како и секој Lego натпревар ке се погрижи Крш.

Ве замолуваме да го потврдите вашето присутство во inbox на FB страната Lego Club Macedonia.

Присуството на 09.12.2017г. го потврдувате и во продавницата КРШ во Капитол Мол каде ке добиете пријавни листови со Ваше име и презиме и ќе ве упатат кон местото на натпреварот.

За време на Lego натпреварот во КРШ ке има промотивен Lego попуст од 10% на се што не подлегнува на намалување.