#LEGO Fun Contest VI во Capitol Mall!

#LEGO Fun Contest VI во Capitol Mall & Residence!
10.11.2018 (сабота) | 12:00 – 14:00 ч.

Оваа сабота Lego club Macedonia ги поканува најмалите посетители на #CapitolMall на шестиот Lego Fun Contest од низата забавни натпревари предвидени за оваа година.

📨 Пријавување за #учество:
На FB страницата на Lego Club Macedonia, во inbox треба да испратите Ваши податоци (број за контакт, е-mail), Име, Презиме и возраст на Вашето дете.
– Право на учество имаат деца од 5 до 10 години,
– Пријавувањето е до четврток 08.11.2018 година,
– ПОРАДИ ГОЛЕМИОТ ИНТЕРЕС ПРЕДНОСТ ЌЕ ИМААТ ДЕЧИЊАТА КОИ НЕ УЧЕСТВУВАЛЕ НА НАТПРЕВАРИТЕ.
– БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИ Е ОГРАНИЧЕН.

💬 ВО ПЕТОК (09.11.2018) ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОВРАТНИ ПОРАКИ ЗА ПРИФАТЕНИТЕ УЧЕСНИЦИ НА НАТПРЕВАРОТ (од страна на Lego Club Macedonia).

Децата ќе бидат поделени во две групи, од 5 до 7 години и од 8 до 10 години.
Ќе им биде претставена модел Lego фигура која ќе треба да ја изработат за најкраток временски период. Времето на изработка на фигурата е ограничено 10 минути.

🎁Најбрзите тројца од секоја група ќе бидат наградени, а сите останати учесници ќе добијат подарок изненадување.
За наградите како и секој Lego натпревар ќе се погрижи Крш.

⚠️ Натпреварот ќе се одвива во Capitol Mall. Присуството го потврдувате во продавницата КРШ пред натпреварот која се наоѓа на III кат, од каде ќе добиете пријавни листови и ќе Ве упатат кон местото на натпреварот.

🛍️За време на Lego натпреварот во КРШ ќе има промотивен Lego попуст од -10% на сè што не подлегнува на намалување.

Се гледаме во сабота!

Event info: https://goo.gl/d1YvqM#capitolmall #krs #крш #legoclub #legoclubmacedonia #legocontest #rewards #fun #weekend #mall #activities #kids #toys #funcontest #letsplay

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2044897772233328/