Летни промоции во 4Bowling – Партија куглање 99 ден.

Летни промоции во 4Bowling во нашиот трговски центар:

*КУГЛАЊЕ 99 ДЕНАРИ ПАРТИЈА
*БИЛЈАРД 30 МИН 100 ДЕНАРИ
*БИЛЈАРД 60 МИН 150 ДЕНАРИ!!!

Цело лето до септември супер жешки цени во 4Bowling – Опремена од водечкиот американски производител на опрема за куглање и билјард – Brunswick, дизајнирана да го претставува најдоброто место за забава, рекреација, дружење и освежување.

Современа, професионална куглана која го негува американскиот начин на куглање. Опремена е со 4 ленти за куглање, дисплеј за резултати, професионални топки, патики за куглање, и две професионални Brunswick билјард маси.

Убаво уреден и стилизизиран ентериер, професионален шанк и пространа отворена тераса.