Летно читање со Просветно Дело

Уживањето на плажа е целосно кога се ужива во добро друштво и одлична книга 🙂

Доколку се согласувате со нас искористете го летниот попуст во книжарницата на Просветно дело во нашиот трговски центар и изберете книга за на плажа од богатата и жанровски рановидна понуда на бестселери.