Листа со желби!

ЛИСТА СО #ЖЕЛБИ на дечињата од хематологија при Клиниката за Онкологија! 🎁 Да ја покажеме големината на своите срца и #УТРЕ, 29.12.2018 (сабота) со почеток во 18 ч. во Capitol Mall на 1 кат, да подариме нови играчки за нови насмевки во Новата година за прекрасните дечиња од клиниката. И нормално, да седнеме и да уживаме во НОВОГОДИШНАТА ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА ,,Торбата на Дедо Мраз”❗❗❗🎭🎄🎉❄🎅 ⚠️секоја играчка-подарок ќе може да се остави во Дедо-Мраз-кутијата на бината на 1 кат! ❤ • • •

кажимисреќнанова #dearsanta #донесиподароци #хуманитарна #претстава #онкологија #capitolmall #santa #humanitarianshow #giftsforthekids #letshelp #letshavefun