Луксузен дизајн на DUKI DASO ташни со променлив преден дизајн

Луксузен дизајн на ташни со променлив преден дизајн.💛👜🍂 Новата Есен/Зима 18/19 колекција на Duki Daso ве очекува на I кат во Capitol Mall & Residence.#capitolmall #dukidaso #shopping #mall #bags #newcollection #fallwinter #new #skopje #aerodrom #luxurydesign

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2013827935340312/