Маски за заштита од воздушно загадување во БИОкулт

Заштитете се од неквалитетниот воздух со помош на маските од Биокулт.
Разни бои N95 маска со пет (5) слоја на заштита со активен карбон:

– заштита дури и од најмалите пм2,5 честици
– со валва за дишење
– употреба: до 120 работни-ефективни часа / минимум 5 дена цена -350ден

Црна неопренска со променлив филтер цена- 1200ден


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 3729