МЕДЕНОВИ – Денови на медот во Капитол мол

СЛУШНАВТЕ ЛИ?

ПЧЕЛКИТЕ ДОАЃААТ НА МЕДЕНОВИ ВО КАПИТОЛ МОЛ!

Од 18ти до 20ти октомври на првиот кат во Капитол мол се случуваат МЕДЕНОВИ.

Мноооогу многу мед, производи од мед и слатки денови кои нашите верни пријатели пчеларите ги подготвија за вас.

Дојдете на МЕДОВА дружба во Капитол мол.

Ние доаѓаме пчелки!

Твој мол, твое место!

#КапитолМол#Меденови


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552