МЕСЕЦ НА КУГЛАЊЕ ВО 4BOWLING

Соберете го друштвото и одиме на куглање! Во 4Bowling, месец ноември е месец на куглање, а го славиме со супер промоција!!!

Од понеделник до петок, супер цена за партија куглање од 99 денари. За љубителите на билјардот супер цена за билјард еден час 140 денари.

Задолжителна претходна резервација на тел: 070 280 586
Забелешка: промоцијата не важи за време на викенд и празници.