Место со ❤️

Најголемото Место со срце Капитол мол заблеска во полн сјај овој месец, придружувајќи се на ГОЛЕМАТА акција во соработка сo СОС Детско село Македонија по повод “Месецот на семејството” ❤️
Дониравме за НОВИ НАСМЕВКИ, ТОПЛИ СРЦА и ТОН СРЕЌА 😍😊
Кампањата на Капитол мол и СОС Детско Село продолжува до 31ви мај
Касичките за донации се поставени низ продавниците во Капитол мол. 
Донирај и ти ‼️ Биди место со срце‼️
Голема благодарност до KOTON Capitol Mall,Sara FashionOffice PlusПросветно делоAvto peralna TarunoTop Shop МакедонијаKids Park & 4BowlingDOCA Shop SkopjeB-Watch,#freshservices & КЛИМИ.мк

❤️❤️❤️