Miss Sporty колекцијата на спортска долна облека на Lisca со намалување од -20%.

#misssporty колекцијата на спортска долна облека на Lisca со намалување од -20%.

Дојдете во продавницата на Lisca на приземје во Capitol Mall & Residence во период од 14.09 до 24.09 и искористете го одличниот попуст.

#lisca #liscalingerie #lisca_sporty #misssporty #sporty #activewear #workout