Модели со карнери од Карпис кои ќе ве освојат на прв поглед

Без разлика во која форма, боја и стил ги носите карнерите секогаш привлекуваат внимание. Тие се атрактивен додаток со кој ќе изгледате уникатно и впечатливо. Ве прават секси без да се разголувате… па, треба ли повеќе причини за да ги вметнете во вашиот стил?

Најновата колекција на Карпис наречена “Scandal” изобилува со парчиња на кои доминира овој последен моден тренд. Ние ви го претставуваме нашиот избор, а ваше е да ја посетите нивната продавница во нашиот трговски центар и да дозволите да бидете освоени од овие романтични модели.