На 26.08 им посакуваме добредојде на Tilla

На 26.08 во нашиот трговски центар ќе му посакаме добредојде на новиот член на нашето семејство, а тоа е брендот Tilla.

Tilla stylish kids wear е најдобар македонски детски бренд кој уште од самиот почеток е наменет за девојчиња и момчиња од 0 месеци до 12 години.
Визијата на Tilla, преку производниот процес и строгите проверки на квалитет е вткаена во своите креации, почнувајќи од дизајнот преку изборот на тканини па се до самата конструкција на моделот.

Ве покануваме сите да не посетите и да бидете дел од почетокот на една нова Капитол Мол приказна 🙂