Наградени добитниците од Back-to-school фото-предизвикот!

Среќните насмеани детски лица – #priceless! 😍👦👧
Се фотографиравме со среќните добитници од фото-предизвикот Back-to-school, со пакет-подароци од Kids Park4BowlingПросветно делоKali Shoes & Handbagsdm drogerie markt MakedonijaAnni Farm!
Ви благодариме уште еднаш за учеството! 😀🎁👪🎒🎨🖌️🏫✍️🚌🚸 🔔
Capitol Mall & Residence – ТВОЈ МОЛ,…ТВОЕ МЕСТО!