НАЈГОЛЕМИОТ СЕМЕЕН ЗАБАВЕН ЦЕНТАР ВО ГРАДОТ E ВО Capitol Mall & Residence 😍🥰🍻

Игротеката Кидс Парк, кугланата 4Боулинг и пицеријата Пица Хот нудат квалитетна содржина за забава и рекреација. Дневни посети за детски престој, рекреативно куглање, билјард, роденденски забави во игротека и куглана, кетеринг, тимбилдинг сесии, реквизити од забавен карактер, професионален шанк со одлична услуга и пространа тераса.


Информации и резервации на: 
☎️071 305 976 Кидс Парк 
☎️070 280 586 4Боулинг
☎️072 218 089 Пица Хот