Намалувања до -70% на омилените брендови во Крш

Black Friday & Weekend во продавницата на Крш во нашиот трговски центар!

Од 24 до 26 ноември Крш ви приредува спектакуларно изненадување!

Целиот асортиман од најголемите светски брендови со 20% намалување и намалување до 70% на одредени артикли!

Тимот на Крш ве очекува ?