Намалување на супер производи во Биокулт за време на Дерма Фест

За време на Дерма Фест кој ќе се случува од 08.06-11.06 во нашиот трговски центар, во продавницата на Биокулт ве очекува супер изненадување 🙂

Намалување на производи кои ќе ви го подигнат квалитетот на животот и здравјето на едно повисоко ниво, дегустација на продукти и многу други изненадувања:)

Масло Маслинки и Босилек 100ml BioPlanete 339 ден – 210 ден

 

Масло од Тостирани Семки од Тиква 100ml BioPlanete  410 ден. – 277 ден.

 

Масло Маслиново со Лимон 250ml BioPlanete 430 ден. – 288 ден.