Намалување од -20% на кокосово масло во Биокулт

Летна акција на најпосакуваното Кокосово Масло на пазарот.

-20% на Кокосовото масло натив од 400мл и Кокосовото масло Неутрал од 400мл во маркетот на Биокулт во нашиот трговски центар.
Акцијата трае до 20.08.17, затоа побрзајте и обезбедете си го вашето пакување 🙂

Бидете комплетно подготвени за уживање под топлото сонце и збогатете ги вашите рецепти со тропскиот вкус на кокосот или само со неговите уникатни нутриенти .