Наметки за на плажа од новата колекција на Duki Daso

Аксесоарите за на плажа станаа многу популарни во последниве неколку години. За беспрекорен летен изглед, треба да внимавате на сите детали, почнувајќи од изборот на костим на капење до чантата и секако наметката 🙂 Наметките даваат еден посебен шмек на целокупниот изглед и помагаат во криење на оние делови од телото за кои сте најмалку сигурни. Затоа се сигурен избор за секоја жена 🙂

Во продавницата на Duki Daso во нашиот трговски центар пристигнаа наметките за на плажа од новата колекција пролет/лето 2017. Лесни, кул, секси, нежни и романтични…

Повелете, посетете ги и одберете го вашиот омилен модел 🙂