Неделна 🎈 агенда

Започнуваме за кратко со жонглерот SPINUS! Од денешната #НЕДЕЛНА агенда преостануваат уште неколку роденденски активности. Ве очекуваме на 1 кат! ☺🎁🎈🎉🛍❤

• •

кажимисреќен5 #5патипоголеми #capitolmall #birthday #letscelebrate #shopping #mall #letsparty