Неделни промоции во АННИ ФАРМ 26.11.-01.12.2018!

⚕️ Дел од преостанатите неделни промоции во ДНА Анни Фарм!
➡️ 28.11. (среда), од 16 – 20 часот #промоција на палетата производи Bioderma / ROC / Dr.Hauschka / Weleda!
➡️ 01.12. (сабота) од 12 – 16 часот – Промоција на палетата производи ‘Sinomarin’
Повелете во аптеката на Anni Farm на приземје во Capitol Mall & Residence!#promocii #annifarm #kozmetika #drhauschka #drhauschkamacedonia #roc #bioderma #sinomarin #betty #capitolmall

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/videos/337175933745173/