Неделни промоции во аптеките на #Annifarm во #CAPITOLMALL

365 дена ЉУБОВ во #CAPITOLMALL

Неделни промоции во аптеките на Anni Farm во Capitol Mall & Residence

☑ 19.02 – Вторник 16-20 часот – Промоција на палетата производи Sebamed Makedonija
☑ 20.02 – Среда 16-20 часот – Промоција на палетата производи ‘Bioderma/ROC/Dr.Hauschka/Weleda’
☑ 22.02 – Петок 12-16 часот – Промоција на палетата производи Bioxsine Makedonija
☑ 22.02 – Петок 16-21 часот – Бесплатна квантна магнетна анализа во аптеката во Капитолмол.
☑ 23.02 – Сабота 12-16 часот – Промоција на палетата производи Uriage Macedonia

Ве очекуваме во аптеките ДНА Анни Фарм во ТВОЈ МОЛ – #CAPITOL