Нефа мебел нуди

Со купување на кревет Verona заштедувате неверојатни 5.000 денари само во Нефа Мебел

Стара цена: 14.990 Денари
Нова цена: 9.990 Денари
Заштеда: 5.000 Денари

За повеќе информации, обратете се на:
+389 70380914

www.nefa.mk