Нефа Мебел ви нуди удобност и елеганција во Јули.

Со купување на тросед Morocco заштедувате неверојатни 8.000 денари.

Димензии: 235×100 цм, површина за спиење: 200×150 цм.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте нè на:
+389 70 380 249
www.nefa.mk