Нешто чудно? Испревртени букви?!

Нешто чудно? Испревртени букви?!
Доколку го читате ова, мило ни е што ви го привлековме вниманието! Capitol Mall & Residence и Здружение за дислексија Ајнштајн се во октомвриска мисија за зголемување на свеста за дислексијата. И ти #КАЖNDИСЛЕХИЈА, бидејќи и лицата со дислексија можат да имаат живот каков што посакуваат. Едноставно е – #НИШТОСТРАШНО!#КажиДислексија #ЈасЗнамШтоеДислексија #ајнштајн #capitolmall#dyslexia #дислексија #dyslexiaawareness