New Balance 247 патиките за кул летен изглед на сите момци

New Balance 247 патиките се дизајнирани да останат во чекор со секое Ваше движење.

Патиките се лесни и флексибилни, направени со „breathable“ мрежа во горниот дел, a во комбинација со уникатната конструкција на патиката даваaт непобедлив стил, за секој ден. Чистиот, класичен изглед ги прави патиките, погодни за сèкоја летна комбинација.

Побарајте ги во вашата омилена боја во продавницата на Sport Vision во нашиот трговски центар.