Нежни и пастелни бои за есенските денови во Original Marines

Децата облечени во моделите на Original Marines Macedonia негуваат посебен стил. 🍂🛍️👦👶👧
Неодоливи модели во нежни и пастелни бои за есенските денови. Повелете на III кат во #OriginalMarinesMacedonia во Capitol Mall & Residence и искористете го попустот до -50% попуст на обележаните артикли.
⚠️Побрзајте, попустот трае до 11.11.2018 г. (недела).
[*во склоп на продавницата на Крш] •


#capitolmall #originalmarines #originalmarinesmacedonia #krs #крш #kids #clothes #kidsclothes #italiandesign #shopping

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2044816552241450/?type=3&theater