#НиеСмеЗаедноПосилни

Драги пријатели и потрошувачи, во текот на овие денови #Тимот на #КапитолМол со мотивациска кампања #НиеСмеЗаедноПосилни!

Да покажеме дека можеме да се избориме со сите препреки и да испратиме #СИЛНА порака до цел свет дека, заедништвото секогаш победува!
Помагајќи си себе си, правиш корист и за целото општество.
Ви испраќаме топла порака спакувана во оваа убава рамка се со една цел – да ви го разубавиме денот додека сте дома!


Ваш, Capitol Mall & Residence ❤


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552