Ноемвриска промоција во ANNI FARM

Во месец #ноември со секоја сметка направена над 2.000 денари или собрани сметки со вкупен износ од 2.000 денари за овој месец, добивате гратис производ ‘Hemp’ конопно млеко за тело, за сува и атопична кожа.
Повелете во Anni Farm на приземје во Capitol Mall & Residence!⚕️🌿💚
[*Промоцијата трае до крајот на месец ноември.] •


#capitolmall #annifarm #коноп #крем #убавина #здравје #нега #кожа #health #beauty #skincare #bodymilk #nurtureyourskin

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2043326202390485/