Нов промотивен каталог на Setec

Новиот промотивен каталог на Setec пристигна во нивниот продажен салон во нашиот трговски центар.

Најдостапните цени на бела техника, мали апарати за домаќинство, мобилни телефони, компјутери и таблети…се што ви е потребно можете да го најдете на едно место, и од 05.10 – 31.10 по намалени цени.

Погледнете ги сите попусти и испланирајте го паметно следното ваше пазарување 🙂


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 3729