Нов промотивен каталог на Сетек

Вистинско време е за подновување на домовите со нови уреди…
Погледнете го новиот промотивен каталог на СЕТЕК, се од техника!

Многу попусти и поволности при купување!
Бела техника, грејни тела, мали апарати за домаќинство од најпознатите светски брендови од областа на техниката на едно место!

Посетете го нивниот продажен салон во нашиот трговски центар и искористете ги намалените цени.