Нова есенска колекција на чанти и новчаници во Carpisa

Во продавницата на Carpisa во нашиот трговски центар пристигна новата колекција на чанти и новчаници за оваа Есен 2017 сезона.
Изобилство на луксузност, урбаност и софистицираност во секоја педа од дизајнот на секој модел.

Доколку сте жена која е сигурна во својот веќе изграден стил, посетете ги и почастете се квалитетно парче моден аксесоар 🙂