Нова година во Campione Caffe

Ни се ближи крајот на годината, кога имаме се помалце време да одлучиме каде да ја прославиме најлудата ноќ во годината.

Campione Caffe ја има таа чест и ве поканува да дојдете заедно да ја испратиме 2017та година и да ја дочекаме новата 2018 година заедно.

За атмосферата ќе се погрижат доста познатиот Дј Деловски во битот со најпознатите странски хитови и вашите омилени Орде & Марио кои нема да ве остават рамнодушни.

➨Почеток: 21:30
Новогодишен Музички Репертоар:
•••21:30 – Дј Деловски•••
•••23:00 – Орде & Марио•••

➨Цена:1399
Неограничен пијалок од менито.
Со секоја резервација следува мала закуска.(Даска)

➨Мени за пијалоци:
➢Водка
➢Коњак
➢Узо
➢Џин
➢Текила
➢Вино
➢Пиво
➢Пелинковац
➢Секаков вид на сокови
➢Кисела вода

➨Доколку сакате други пијалоци кои не ни се во мените се доплаќа:
➢Johnny Walker 1L-1549ден
➢Jameson 0,7-1549ден
➢Jack Daniel’s -2499ден
➢Greygoose 0,7-2499ден
➢Moët & Chandon Champagnes- 2999ден

✔✔✔Професионално Обезбедување цела вечер✔✔✔

➨`Картите се во ограничен број!
За повеќе информации и резервации:
072 303 416

•••••••••••••••00:00 Огномет, жижици, конфети•••••••••••••••

Campione Caffe Ви ја ветува најубавата и највеселата забава, за која ќе се сеќавате долго!