Нова колекција на чанти во Карпис

Новата колекција на Карпис која го носи името “Primavera“ освен прекрасни модели за неа и него, ви ги носи и тренди чантите за дневна и ноќна комбинација.

Идеални за кежуал или елегантен аутфит, овие модели ќе бидат црешката шлагот на Вашиот моден избор 🙂

Ви претставуваме дел од нив…